ltx-parallax-layer

Tuin & Winkel

Theewinkel

'Het Bakhuisje'

WELKOM

In het bakhuisje verkopen we diverse merken servies waaronder Bunzlau Castle en Bunzlau keukentextiel. Daarnaast natuurlijk theefilters, theemutsen, theepotten van Bredemeijer en andere leuke snuisterijen. Ons ruime assortiment losse thee wordt verkocht vanuit de boerderij.


U kunt natuurlijk altijd terecht op onze online theewinkel.

Toevallig

In de buurt?

Geniet

Mocht u toevallig in de buurt zijn en we zijn thuis dan bent u natuurlijk van harte welkom. In het bakhuisje verkopen we diverse merken servies waaronder Bunzlau Castle, Green Gate en Emma Bridgewater. Daarnaast natuurlijk theefilters, theemutsen, theepotten van Bredemeijer en andere leuke snuisterijen. Ons ruime assortiment losse thee wordt verkocht vanuit de boerderij. U kunt natuurlijk altijd terecht op www.theteaspoon-shop.nl.

Theetuin

Bewonderen

Feest

Reserveren in de “Theetuin”

Wij kunnen van een kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak tot een complete lunch of High Tea voor u regelen. Ook kunnen we een theeproeverij voor u organiseren. Uw wensen staan voorop en wij doen ons best deze te realiseren.

Het bovenstaande kan ook met een huifkartocht gecombineerd worden. Voor meer informatie daarover kunt u contact opnemen met onze “Buurman” De Tonnemaker, mobiel 06 30 42 11 07. Samen kunnen we er voor u een onvergetelijke dag van maken.

Voor reserveringen, kijk onder High Tea.