Pagina's: 1 

 

Leuk nieuws !!!!!


We zijn eindelijk bezig met het bouwen van een nieuwe website. We hebben een leuk bedrijf gevonden die dat voor ons doet. Deze website waar ik ook veel plezier van heb gehad is wel toe aan vervanging.

Zodra het klaar is wordt het natuurlijk direct bekend gemaakt, daarna gaan we ook de webshop proberen aan te passen met min of meer dezelfde layout zodat we uiteindelijk een mooi geheel krijgen.

Ik hoop natuurlijk op nog meer kijk- en natuurlijk winkelplezier!

Geplaatst op: 09 augustus 2020 om 16:58

Theeschenkerij.....

 Hallo Allemaal,

 

Zoals in een eerder bericht aangegeven hebben we het voorjaar en de corona tijd gebruikt om een nieuwe schenkerij te realiseren. Dat is gelukt. Ik mag wel zeggen dat het er zo gezellig uitziet dat het meer een "Tearoom" is dan een schenkerij.

Maar om de koffiedrinkers onder ons gerust te stellen ook dat schenken we gewoon. Natuurlijk kunt u ook daar geieten van huisgemaakt gebak.

Wellicht tot ziens!

 

Geplaatst op: 26 juli 2020 om 14:19

Theeschenkerij.....

 Wat leven we in een rare tijd....

Toch zijn we door gegaan met verbouwen. Misschien weet u nog dat we vorig seizoen de theetuin hebben moeten sluiten omdat het vanwege de drukte in de B & B niet te combineren was. We hebben afgelopen winter de tijd genomen hoe verder en toen kwam COVID-19 voorbij. Maar gelukkig heeft het onze plannen niet in de war gegooid hooguit wat vertraagd. 

We hebben in ons onze booerderij een ruimte vrijgemaakt om daar een schenkerij in te gaan richten, alle voorbereidingen zijn getroffen zodat half mei openslaande deuren richting de tuin geplaatst kunnen worden. Zodra die zijn geplaatst mag gaan we inrichten. We streven ernaar 1 juni met alles klaar te zijn.

We hopen natuurlijk dat we dan ook open mogen gaan. Misschien wordt het later of beperkte tijden, we zullen zien. Hoop doet leven tenslotte. 

Hou het nieuwsbericht en onze facebookpagina in de gaten voor alle veranderingen.

Voor nu Blijf gezond!

Geplaatst op: 29 april 2020 om 14:19

Verhuizing in Oktober 2018

 The Teaspoon gaat na het zomerseizoen 2018 verhuizen!

Wij hebben een woonboerderij aangekocht in Dwingeloo en gaan daar een B & B met "theetuin" opzetten.

De webshop voor alle lekkere losse thee en aanverwante artikelen gaat mee.

Wil je onze veranderingen volgen? kijk dan op deze website of op onze facebookpagina.

HarTHEElijke groet, Sylvia.

The Teaspoon.

Geplaatst op: 24 juni 2018 om 10:28

Pagina's: 1 

RSS feed van het nieuws.